Online since 2002. Over 3300 puzzles, 2600 worldwide members, and 270,000 messages.

TwistyPuzzles.com Forum

It is currently Fri Jul 25, 2014 9:43 am

All times are UTC - 5 hours



Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: New Posts broken?
PostPosted: Thu Feb 08, 2007 7:45 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Dec 21, 2006 5:32 pm
Location: Bay Area, CA
Over the last day or so I've noticed that many new posts are not showing up with the yellow "New post" icon. Has anyone else had this problem?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 08, 2007 8:47 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jan 01, 2007 5:28 pm
Location: CA, USA
I'v noticed that a bit but it dosn't bother me.

_________________
...
Brushwagg


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 09, 2007 8:46 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Feb 18, 2000 8:50 am
Location: chicago, IL area U.S.A
I noticed it too a while back. I believe it has to do with the RSS feed. If you have that on, the website thinks you've read those articles that you really haven't read. I disabled the RSS feed and the new articles show up just fine now.

-d


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 09, 2007 4:25 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Dec 21, 2006 5:32 pm
Location: Bay Area, CA
darryl wrote:
I noticed it too a while back. I believe it has to do with the RSS feed. If you have that on, the website thinks you've read those articles that you really haven't read. I disabled the RSS feed and the new articles show up just fine now.

-d


Sorry, I'm not quite clear on how to disable the RSS feed. Is this a browser feature or a TwistyPuzzles site feature?

Dave


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 09, 2007 5:05 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Sep 09, 2002 2:19 pm
Location: Yaroslavl, Russia and Maryland, USA
I have the RSS feed and everything works just fine for me. I am using Firefox browser. Dave, you could try to clear all cookies for the site and start fresh. That might help.

_________________
Aleksey


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 22, 2007 2:30 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Dec 29, 2004 7:57 am
Location: Στο Κάστρο του Αγίου Γεωργίου
Yesterday all posts within a section showed up correctly with the yellow icon for me, but the index' icons were all white.
This was correct again after half an hour.
I haven't RSS feed.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 22, 2007 8:16 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jan 01, 2007 5:28 pm
Location: CA, USA
Meh, what does exactaly rss feed mean?

_________________
...
Brushwagg


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 22, 2007 8:20 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jun 04, 2006 10:05 am
Location: Minneapolis, Minnesota, USA
Myke wrote:
Meh, what does exactaly rss feed mean?
http://en.wikipedia.org/wiki/RSS

_________________
Fridrich
3x3 PB 22.63
3x3 Av 30.57

25, Male
Started cubing Oct 15 '05

Out of the game, but not completely.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 25, 2007 11:39 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jun 29, 2001 10:09 am
Location: Great State of Washington
trouble with new posts? Try deleting your cookies.

_________________
I have 2 words for you - "Gotta Have It"
Yogi Berra


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Forum powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group